Tjenester

BedreBil tilbyr en meget kostnadsbesparende reparasjonsteknologi også kjent som "smartrepair," og har i mange år vært ledende i Midt-Norge på dette. Vi gjør ingen demontering og ingen utskifting av deler. Innefor begrepet "smartrepair" finner du: spotreipair, plastreparasjon, setereparasjon, interiør reparasjon, plastidip-gummilakkering, lakkrens, polering og lakkforsegling. Nedenfor kan du se noen eksempler på før- og etter reparasjon.

Vi har i tillegg i de senere årene satset mye på rustbehandling av biler. Pga den aggressive saltingen på veiene vinterstid er dette noe som blir mer og mer aktuelt. Vi benytter oss av og er forhandler av Fluid Film Antirustbehandling

Typiske skader som lar seg reparere kan være: Riper sprekker og sår på støtfangere, listverk og speildeksler, rift i seter, Små bulker - parkeringsbulker, små lakkskader, skader i dashbord, skader i taktrekk, ratt, skader på felger og mye mye mer. Ta kontakt med oss for en vurdering. Det meste lar seg reparere til en overkommelig pris. I tillegg til alt dette tilbyr vi også lakkrens, polering, lakkforsegling og plastidip-gummilakkering. Du kan lese om alt kategoriene i sidemenyen. PS! Vi utfører også smartrepair på EL-biler.


 

FELG FØR OG ETTER REPARASJON


 

STØTFANGER FØR OG ETTER REPARASJON


 

DASHBORD FØR OG ETTER REPARASJON


 

STOFFSETE FØR OG ETTER REPARASJON


 

TAKTREKK FØR OG ETTER REPARASJON


 

DØRTREKK FØR OG ETTER REPARASJON