Smart repair

Hva er SMARTrepair?

Uttrykket er opprinnelig amerikansk og ble først skrevet S.M.A.R.T. – Repair. De enkelte bokstavene står for

S mall
M iddle
A rea
R epair
T echnologies

Dette er et samlebegrep for reparasjonsteknikker for små til middels store skader på bilen din. Dette kan være skader i lakken, kantkjørte felger, kjøpesenterbulker, slitte frontlykter eller steinsprut på ruten din. Du har kanskje hørt om utretting av småskader eller en dedikert lakkerer som spotlakkerer uten å skifte hele delen. Men Smart-repair er mer. Mye mer. Hull i stoff forsvinner. Sår i skinn og dashbord blir mirakuløst borte og felgskader blir borte. Ikke bare er det magisk, men det er magi til en brøkdel av prisen. Alternativt ville det nemlig vært å bytte hele setet, dashbordet eller kanskje døren.

Smart Repair er en reparasjonsteknologi som er spesielt utviklet og blir benyttet for å utbedre mindre bilskader. Et gjennomgående prinsipp er at man forsøker å reparere skadene fremfor å bytte deler

bedreBils smartrepair-system er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør. Kvaliteten ved en SMART reparasjon holder samme standard som en konvensjonell reparasjon.